Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 121,84 zł
- Godziny otwarcia sklepu z szyldami firmowymi 6 szt
- 162,84 zł z dostawą
- 14,50 zł
- FOREMKI DO LODÓW NA PATYKU FORMA 6 SZT Dla Dzieci
- 24,49 zł z dostawą
- 30,00 zł
- Hendi Pasta do podgrzewaczy HORECA 6 sztuk
- 43 zł z dostawą
Opis
W ramach akcji
WROCŁAWSKA GASTRONOMIA DLA WOŚP mam dla Was prezent przekazany dla Wielkiej Orkiestry przez Katarzynę Ryniak
Przedmiotem licytacji są
Warsztaty z pasta fresca z Katarzyną Ryniak "Francescą" dla 6 osób, które odbędą się w restauracji Eat2Day na ulicy Szczytnickiej 11 we wcześniej ustalonym terminie.
Program:
- techniki zarobienia ciasta z mąki pszennej oraz z semoliny; - koloryzacji ciasta; - wykonywanie nadzienia szpinakowego i ravioli za pomocą formy; - wykonywanie raviolo z żółtkiem; - techniki lepienia culingionis sardi z tradycyjnym nadzieniem ziemniaczano-miętowym; - różnych formy tortelli i klejenia tortelli z mozzarella di bufala; - wykonywanie sosu pomidorowego; - techniki gotowania ravioli i tortelli.
Kasia Ryniak "Francesca" to zakochana w Italii miłośniczka pasty i absolwentka Universitá di Scienze Gastronomiche w Pollenzo, Piemonte, którą ukończyła z tytułem Master in Cucina Italiana Polopare di Qualitá. Kasia wykonywała swoje makarony dla Corso Wine Bar, pracująca wcześniej jako Pasta Chef we wrocławskiej restauracji RAGU Pracownia Makaronu, a obecnie współpracuje z restauracją Eat2Day oraz prowadzi warsztaty kulinarne w Studio Kulinarnym Browar Mieszczański.
Wesprzyj WOŚP razem z wrocławską gastronomią!
Kasia Ryniak "Francesca" na Facebooku: https://www.facebook.com/PastaQueenWroclaw/?hc_ref=ARRfGfjiuNowGXAhRXeaWU-j-3MurBRNFUWnj1eTY1mr-ZMAFVYq0tiZSXjArpZ0WfE
Aukcji patronują Wrocławskie Podróże Kulinarne
|
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.