Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×

Zestaw oliw monokultivar extra vergine BIO 3x250ml

Jak kupować?
  • 4 osoby licytowały, wygrał (2)
  • Zakończona (nie 14 sty 2018 00:31:14 CET)

Aktualna cena

115,50

Licytacja zakończona

Koszty dostawy
Przesyłka kurierska 20,00 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł

Wszystkie opcje

Wysyłka w ciągu 7 dni

Sprzedający (21)

100,0 % pozytywnych komentarzy

Zobacz wszystkie komentarze

Wszystkie przedmioty sprzedającego
Pytanie do sprzedającego
  • Opis
  • Dostawa i płatność
26 Finał Wielkiej Orkiesty Świątecznej Pomocy

 

 

 

 

 

 

Kolejny rok Smaki Południa wspierają WOŚP.

Zapraszamy do wspólnej zabawy i pomocy!


PRUNETI Monokultivar Moraiolo- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml.

To jedna z najpopularniejszych odmian oliwek, z której produkuje się oliwę exta vergine. Wyjątkowo mocna w smaku porównywana z nutami smakowymi czarnego pieprzu. Posiada certyfikat BIO. Tłoczona wyłącznie ze zbiorów oliwek w Toskanii. Idealna do ryb gotowanych, słodkich warzyw, białego mięsa oraz świeżych serów. Monokultivar to określenie produktu który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków. Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki. Kraj pochodzenia: Włochy.

PRUNETI Monokultivar Leccino- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml.

Zbiory owoców odbywają się wyłącznie w Toskańskich gajach oliwnych. Produkt posiada certyfikat BIO. Przeznaczony jest przede wszystkim do surowych ryb, owoców morza, mięs oraz do serów słodkich i pikantnych.Monokultivar to określenie produktu, który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków. Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki. Kraj pochodzenia: Włochy.

PRUNETI Monokultivar Frantoio- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml.

Jest to najintensywniejsza z odmian. Mocno gorzka z posmakiem zielonego pieprzu. Zbiory oliwek do jej wytłoczenia odbywają się tylko i wyłącznie w Toskanii. Posiada certyfikat Bio. Idealnie nadaje się do potraw z grilla takich jak warzywa czy czerwone mięsa. Doskonała do wykończenia dań które wymagają mocnego podkreślenia smaku.Monokultivar to określenie produktu który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków.Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki.Kraj pochodzenia: Włochy.