This website uses cookies to provide services and pursuant to the Cookies Policy. You may define the conditions for keeping or accessing cookies in your browser. ×

Kolacja Marzeń VI z Alanem Anderszem

How to buy?

Current price

2 135,00

Auction has ended

Shipping costs
Personal pick-up 0,00 zł

All options

Seller (48)

100,0 % positive feedback

View feedback

Other items
Ask Seller
  • Description
  • Payment and shipping

Licytuj

Kolację z Alanem Anderszem

aktor teatralny, telewizyjny i filmowy, a także tancerz. Mając 8 lat, rozpoczął trenowanie tańca. Należał do formacji tanecznej, z którą wielokrotnie zdobył tytuł Mistrza Polski młodzieżowych formacji w stylu latynoamerykańskim. Kilkakrotnie reprezentował Polskę na Mistrzostwach Europy i Świata. Na ekranie telewizyjnym zadebiutował w 1997 roku występami w grupie tanecznej w programie „Mini Playback Show”. W 1999 roku wystąpił w serialu „Ja, Malinowski”. Z dużego ekranu znany jest również m.in. z filmów „Pręgi” w reż. Magdaleny Piekorz i „Obława” w reż. Marcina Kryształowicza. W 2009 roku otrzymał Nagrodę Aktorską na Festiwalu w Brest za rolę Tadka w filmie „Melodramat” Filipa Marczewskiego. W 2017 roku ukończył naukę na Warszawskiej Szkole Filmowej. Popularność telewizyjną przyniosła mu rola Patryka Jankowskiego w serialu TVN „39 i pół”. Obecnie, aktora możemy oglądać w kontynuacji serialu pod nazwą „39 i pół tygodnia”. Ponadto, Alan Andersz był uczestnikiem ósmej edycji programu rozrywkowego TVN „Taniec z gwiazdami” (2008) i drugiego sezonu reality show „Agent - Gwiazdy” (2017) oraz jurorem trzech serii tanecznego konkursu Polsatu „Got to Dance. Tylko taniec” (2012-2013).

Gdzie?

Restauracja „Folk Gospoda”,
ul. Waliców 13, Warszawa.

Kiedy?

Kolacja odbędzie się w okresie
styczeń-marzec 2020, w uzgodnionym terminie.


O restauracji:

Restauracja „Folk Gospoda” serwuje tradycyjne dania kuchni polskiej w oryginalnym autorskim wydaniu. Pieczołowicie kultywowane zwyczaje kulinarne, staranny dobór dostawców, używanie do przyrządzania dań wyłącznie naturalnych składników, własny wyrób ciast, masła, a nawet własny wypiek chleba są tym, co wyróżnia Folk Gospodę na kulinarnej mapie Warszawy.


Menu:

Restauracja oferuje potrawy bez limitu cenowego oraz 200 złotych do wykorzystania podczas kolacji na napoje (w tym alkohole).


Koszt kolacji:

Kolacje są wyrazem gościnności restauracji, które zgodziły się wesprzeć projekt. Osoba, która wygra licytację nie poniesie w związku z tym, żadnych dodatkowych kosztów

Organizator


Partner technologiczny