This website uses cookies to provide services and pursuant to the Cookies Policy. You may define the conditions for keeping or accessing cookies in your browser. ×

Kolacja Marzeń VI z Anitą Sokołowską

How to buy?

Current price

1 550,00

Auction has ended

Shipping costs
Personal pick-up 0,00 zł

All options

Seller (48)

100,0 % positive feedback

View feedback

Other items
Ask Seller
  • Description
  • Payment and shipping

 

Licytuj

Kolację z Anitą Sokołowską

Jest aktorką filmową, telewizyjną i teatralną. Przez jedenaście lat tańczyła w Społecznym Ognisku Baletowym w Lublinie. W wieku 10 lat wystąpiła w przedstawieniu jednego z lubelskich teatrów, a wkrótce w kolejnych pięciu. Następnym etapem było zaangażowanie w amatorskim Teatrze Panopticum. W 1999 roku została absolwentką Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi. Występowała w lubelskim Teatrze im. Juliusza Osterwy (2000–2001), a także w Teatrze Nowym (2001–2003). W latach 2004–2006 aktorka Teatru Współczesnego w Warszawie, a od 2007 do 2017 Teatru Polskiego w Bydgoszczy. W listopadzie 2016 otrzymała nominację do Telekamer 2017 w kategorii Aktorka. W marcu 2017 roku została jurorką w programie The Brain. Genialny umysł. Znana szerszej publiczności z ról serialowych - Leny w serialu “Na dobre i na złe” oraz z roli Zuzy w serialu “Przyjaciółki”.

Gdzie?

Restauracja „Halka”,
ul. Puławska 43, Warszawa.

Kiedy?

Kolacja odbędzie się w okresie styczeń-marzec 2020, w uzgodnionym terminie.


O restauracji:

Halka jest restauracją z doskonałą lokalizacją, ciekawą historią, pięknym wnętrzem i niezapomnianym smakiem staropolskich potraw ze szczyptą nowoczesności, w jej najlepszym wydaniu. Każde danie podawane jest z estetyką i smakiem. W pięknych wnętrzach Halki starannie spełniane są potrzeby klientów, tak aby poczuli oni atmosferę domowej gościnności Restauracja Halka jest laureatem Grand Award 3 Widelce 2016 w konkursie Poland 100 Best Restaurants. Corocznie dostaje certyfikat jakości przyznawany przez portal TripAdvisor, a także została wpisana do prestiżowego Żółtego Przewodnika Kulinarnego Gault&Millau.


Menu:

Do wykorzystania w ramach kolacji jest kwota 250 złotych na wszystkie dania, napoje i alkohole z karty.


Koszt kolacji:

Kolacje są wyrazem gościnności restauracji, które zgodziły się wesprzeć projekt. Osoba, która wygra licytację nie poniesie w związku z tym, żadnych dodatkowych kosztów 

Organizator


Partner technologiczny