This website uses cookies to provide services and pursuant to the Cookies Policy. You may define the conditions for keeping or accessing cookies in your browser. ×

Kolacja Marzeń VI z Przemkiem Kossakowskim

How to buy?

Current price

2 125,00

Auction has ended

Shipping costs
Personal pick-up 0,00 zł

All options

Seller (48)

100,0 % positive feedback

View feedback

Other items
Ask Seller
  • Description
  • Payment and shipping

 

Licytuj

Kolację z Przemkiem Kossakowskim

Dziennikarz i podróżnik. Ukończył studia na Wydziale Wychowania Artystycznego WSP. Obecnie prowadzący nietuzinkowe programy w stacji TTV. Od 2012 roku powstało pięć cyklów programów z jego udziałem. Programy te pokazuję nietypową i zaskakującą stronę rzeczywistości, stronę którą raczej mało kto z nas miał okazję poznać. Obecnie można oglądać cykl programów pt. „Kossakowski. Wtajemniczenie” w którym prowadzący odwiedzając różne kontynenty, bierze udział w tradycyjnych ceremoniach i prymitywnych rytuałach, które są prawdziwymi wyzwaniami dla współczesnego europejczyka. Ta podróż po świecie duchów, magii, ludzi i rytuałów ma za cel poszukiwanie odpowiedzi na fundamentalne pytania dotyczące ludzkiej tożsamości. Przemek Kossakowski jest też autorem książki pt. „Na granicy zmysłów” w której opisuje to czego nie ujęła telewizyjna kamera. Opisuje w niej swoje często ekstremalne doświadczenia, takie jak: rytuał zakopania grobie, ceremonię obłożenia zwierzęcymi wnętrznościami, czy metodę leczniczą polegającą na podcięciu języka. Opisuje jak rzucano na niego klątwy i odprawiano egzorcyzmy nad jego autem. Te niezwykłe opisy doświadczeń i wiele więcej znajdziemy w tej właśnie książce.

Gdzie?

Restauracja „Folk Gospoda”,
ul. Waliców 13, Warszawa.

Kiedy?

Kolacja odbędzie się w okresie styczeń-marzec 2020, w uzgodnionym terminie.


O restauracji:

Restauracja „Folk Gospoda” serwuje tradycyjne dania kuchni polskiej w oryginalnym autorskim wydaniu. Pieczołowicie kultywowane zwyczaje kulinarne, staranny dobór dostawców, używanie do przyrządzania dań wyłącznie naturalnych składników, własny wyrób ciast, masła, a nawet własny wypiek chleba są tym, co wyróżnia Folk Gospodę na kulinarnej mapie Warszawy.


Menu:

Restauracja oferuje potrawy bez limitu cenowego oraz 200 złotych do wykorzystania podczas kolacji na napoje (w tym alkohole).


Koszt kolacji:

Kolacje są wyrazem gościnności restauracji, które zgodziły się wesprzeć projekt. Osoba, która wygra licytację nie poniesie w związku z tym, żadnych dodatkowych kosztów

Organizator


Partner technologiczny