This website uses cookies to provide services and pursuant to the Cookies Policy. You may define the conditions for keeping or accessing cookies in your browser. ×

Kolacja Marzeń VI z Tomaszem Karolakiem

How to buy?

Current price

2 025,00

Auction has ended

Shipping costs
Personal pick-up 0,00 zł

All options

Seller (48)

100,0 % positive feedback

View feedback

Other items
Ask Seller
  • Description
  • Payment and shipping

 

Licytuj

Kolację z Tomaszem Karolakiem

Aktor teatralny, telewizyjny i filmowy, reżyser teatralny. Założyciel i dyrektor artystyczny Teatru IMKA. W 1997 r. ukończył akademię Sztuk Teatralnych im. Stanisława Wyspiańskiego w Krakowie. Debiutował w teatrze w 1995 r. w roli mistrza ceremonii w spektaklu „Biesy albo Mały Plutarch żywotów nieudanych” według powieści „Biesy” Fiodora Dostojewskiego w Starym Teatrze im. Heleny Modrzejewskiej w Krakowie. Na dużym ekranie w 2000 r. debiutował rolą posterunkowego w filmie „Duże zwierzę”. Popularność zdobył w serialu telewizyjnym TVN „Kryminalni”, w którym grał starszego aspiranta Szczepana Żałodę. Odgrywał główną rolę Dariusza Jankowskiego w trzech sezonach serialu „39 i pół”, obecnie możemy oglądać kontynuację tego serialu - „39 i pół tygodnia”. Od 2011 r. wciela się w postać Ludwika Boskiego w serialu „Rodzinka.pl”. Szerszej publiczności znany jest również z takich filmów jak „Testosteron”, „Lejdis”, „Śniadanie do łóżka”, „Ciacho”, „Listy do M.”. „Planeta Singli”.

Gdzie?

Restauracja „Superiore”,
ul. Piękna 28/34, Warszawa.

Kiedy?

Kolacja odbędzie się w okresie styczeń-marzec 2020, w uzgodnionym terminie.


O restauracji:

Superiore oznacza z włoskiego najlepszy i tak też restauracja stara się, aby ten przymiotnik był adekwatny do tego, co sobą reprezentuje. Serwowane potrawy są smaczne, zdrowe i lekkie, a dodatkowo można tam znaleźć wyborne wino. Szef kuchni Tomasz Kapturkiewicz, proponuje ciekawe menu oparte na świeżych i sezonowych produktach. W 2017 r. restauracja Superiore znalazła się w prestiżowym francuskim przewodniku kulinarnym Gault&Millau.


Menu:

Do wykorzystania w ramach kolacji jest kwota 200 złotych na wszystkie dania, napoje i alkohole z karty.


Koszt kolacji:

Kolacje są wyrazem gościnności restauracji, które zgodziły się wesprzeć projekt. Osoba, która wygra licytację nie poniesie w związku z tym, żadnych dodatkowych kosztów 

Organizator


Partner technologiczny