This website uses cookies to provide services and pursuant to the Cookies Policy. You may define the conditions for keeping or accessing cookies in your browser. ×

Zestaw oliw monokultivar extra vergine BIO 3x250ml

How to buy?

Current price

157,50

Auction has ended

Shipping costs
Courier mail 20,00 zł
Personal pick-up 0,00 zł

All options

Sent within 7 days

Seller (28)

100,0 % positive feedback

View feedback

Other items
Ask Seller
  • Description
  • Payment and shipping
26 Finał Wielkiej Orkiesty Świątecznej Pomocy

 

 

 

 

 

 

Kolejny rok Smaki Południa wspierają WOŚP.

Zapraszamy do wspólnej zabawy i pomocy!


PRUNETI Monokultivar Moraiolo- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml.

To jedna z najpopularniejszych odmian oliwek, z której produkuje się oliwę exta vergine. Wyjątkowo mocna w smaku porównywana z nutami smakowymi czarnego pieprzu. Posiada certyfikat BIO. Tłoczona wyłącznie ze zbiorów oliwek w Toskanii. Idealna do ryb gotowanych, słodkich warzyw, białego mięsa oraz świeżych serów. Monokultivar to określenie produktu który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków. Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki. Kraj pochodzenia: Włochy.

PRUNETI Monokultivar Leccino- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml.

Zbiory owoców odbywają się wyłącznie w Toskańskich gajach oliwnych. Produkt posiada certyfikat BIO. Przeznaczony jest przede wszystkim do surowych ryb, owoców morza, mięs oraz do serów słodkich i pikantnych.Monokultivar to określenie produktu, który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków. Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki. Kraj pochodzenia: Włochy.

PRUNETI Monokultivar Frantoio- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml.

Jest to najintensywniejsza z odmian. Mocno gorzka z posmakiem zielonego pieprzu. Zbiory oliwek do jej wytłoczenia odbywają się tylko i wyłącznie w Toskanii. Posiada certyfikat Bio. Idealnie nadaje się do potraw z grilla takich jak warzywa czy czerwone mięsa. Doskonała do wykończenia dań które wymagają mocnego podkreślenia smaku.Monokultivar to określenie produktu który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków.Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki.Kraj pochodzenia: Włochy.