Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. ×

"Przewodnik kulinarny Pascal JAPONIA" Albrzykowski

Jak kupować?
  • 3 dni do końca (25 wrz, 23:02:12)

Aktualna cena

30,00

Koszty dostawy
Paczka pocztowa ekonomiczna 13,00 zł
List ekonomiczny 6,50 zł

Wszystkie opcje

Wysyłka w ciągu 3 dni

Sprzedający (95)  

100,0 % pozytywnych komentarzy

Zobacz wszystkie komentarze

Wszystkie przedmioty sprzedającego
Pytanie do sprzedającego
  • Opis
  • Dostawa i płatność
Informacje o Fundacji: logo Koci Pazur logo Facebook Wspomóż nas: logo Się Pomaga logo FaniMani logo Zwierzakowo

Odwiedź pozostałe aukcje na rzecz Fundacji dla Zwierząt "Koci Pazur":


Przedmioty wysyłamy do 72h od momentu otrzymania wpłaty
Paczki wysyłamy przez:
  • List ekonomiczny (nierejestrowany) - 6,50 zł
  • Paczka pocztowa ekonomiczna (jako Paczka+) - 13,00 zł

Uwaga! Istnieje możliwość odbioru w punkcie (KLIK). Przesyłka wyniesie wtedy 2 zł taniej, czyli 11 zł (dotyczy to tylko Paczki pocztowej ekonomicznej). Prosimy o kontakt poprzez Pytanie do sprzedającego.


Kupując na wielu aukcjach za przesyłkę płacisz tylko raz! Przy zakupie kilku przedmiotów, płatną opcję wysylki należy wybrać tylko w jednej aukcji, a w pozostałych inny sposób dostawy.


Część przesyłek jest wysyłana jako gabaryt B - nie są one umieszczane w skrzynkach pocztowych. Po dotarciu przesyłki do urzędu pocztowego, otrzymają Państwo awizo upoważniające do jej odbioru.

Przyjmujemy płatności wyłącznie poprzez PayU czyli szybkie płatności przez Internet. Nie ma możliwości wykonania zwykłego przelewu.


Przewodnik kulinarny Pascal - JAPONIA
Paweł Albrzykowski

W żadnej innej kuchni walory estetyczne potraw nie są tak istotne jak w japońskiej. Kucharz japoński, aranżując danie, powinien wykazać się sporą dozą inwencji i indywidualizmu, ale równocześnie musi mieć na uwadze powszechnie znane reguły i zasady, często skodyfikowane w rozmaitych "szkołach" czy "stylach". Przewodnik kulinarny to nie tylko zbiór najlepszych przepisów na dania japońskie, ale również podróż po konkretnych regionach. W książce opisano mnóstwo prostych, tradycyjnych potraw, ale też wiele nowatorskich dań, a wszystkie zilustrowano wspaniałymi zdjęciami.


Stan: używana, bardzo dobry
Okładka: twarda


Źródło opisu książki: lubimyczytac.pl