Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 29,89 zł
- Gwarancja najniższej ceny
- OLIWA Z OLIWEK EXTRA VERGINE BIOLIWA BIO 250 ml
- 43,88 zł z dostawą
- 24,82 zł
- BIOOIL OLIWA Z OLIWEK BIO EXTRA VIRGIN BLACK 250 ml
- 34,81 zł z dostawą
- 18,00 zł
- Oliwa z oliwek Extra Virgin BIO 250ml Bioagros
- 26,99 zł z dostawą
Opis
Kolejny rok Smaki Południa wspierają WOŚP. Zapraszamy do wspólnej zabawy i pomocy! PRUNETI Monokultivar Moraiolo- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml. To jedna z najpopularniejszych odmian oliwek, z której produkuje się oliwę exta vergine. Wyjątkowo mocna w smaku porównywana z nutami smakowymi czarnego pieprzu. Posiada certyfikat BIO. Tłoczona wyłącznie ze zbiorów oliwek w Toskanii. Idealna do ryb gotowanych, słodkich warzyw, białego mięsa oraz świeżych serów. Monokultivar to określenie produktu który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków. Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki. Kraj pochodzenia: Włochy. PRUNETI Monokultivar Leccino- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml. Zbiory owoców odbywają się wyłącznie w Toskańskich gajach oliwnych. Produkt posiada certyfikat BIO. Przeznaczony jest przede wszystkim do surowych ryb, owoców morza, mięs oraz do serów słodkich i pikantnych.Monokultivar to określenie produktu, który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków. Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki. Kraj pochodzenia: Włochy. PRUNETI Monokultivar Frantoio- włoska oliwa z oliwek extravergine, tłoczona metodą mechaniczną na zimno BIO 250 ml. Jest to najintensywniejsza z odmian. Mocno gorzka z posmakiem zielonego pieprzu. Zbiory oliwek do jej wytłoczenia odbywają się tylko i wyłącznie w Toskanii. Posiada certyfikat Bio. Idealnie nadaje się do potraw z grilla takich jak warzywa czy czerwone mięsa. Doskonała do wykończenia dań które wymagają mocnego podkreślenia smaku.Monokultivar to określenie produktu który powstaje tylko i wyłącznie z jednego gatunku oliwek 100% bez żadnych innych dodatków.Najlepiej spożyć przed końcem: data na etykiecie butelki.Kraj pochodzenia: Włochy. |
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.