Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 126,66 zł
- HENDI Tłuczek Szefa Kuchni
- 146,66 zł z dostawą
- 17,00 zł
- Czapka kucharska szefa kuchni bordowa
- 25,99 zł z dostawą
- 19,99 zł
- CZAPKA KUCHARSKA ROBOCZA DLA SZEFA KUCHNI S
- 28,98 zł z dostawą
Kolacja od znakomitych szefów kuchni (2136854144)
Organizacji charytatywnej Fundacja Pomocy Rodzinie "Człowiek w potrzebie"
Opis
Licytujemy dar serca, od genialnych szefów kuchni Michała Grzywacza i Cezarego Powały ‼️
Przedmiotem licytacji jest 3 daniowa wykwintna kolacja (przystawka, danie główne, deser) dla dwojga, przygotowana przez znakomitych szefów kuchni Cezarego Powałę i Michała Grzywacza, w mieszkaniu zwycięzcy (na terenie Warszawy).
Menu zostanie ustalone wspólnie, według preferencji zwycięzcy. Produkty są w pakiecie ;)
Jeżeli zwycięzca mieszka po za Warszawą, możliwe jest zrealizowanie kolacji w restauracji Different (Al. Jerozolimskie 123a, Warszawa)
Termin realizacji od 01.08 do 30.09.2020 roku.
Cezary Powała:
Zawodowe wyzwania popchnęły go w kierunku produkcji telewizyjnych. Współtworzył kącik kulinarny w programach „Kawa czy herbata”, „Pytanie na śniadanie” oraz współorganizował, na zlecenie marki Tchibo, pokaz kulinarny z masterchef junior dla DD TVN. W radiu TOK FM pojawiał się cyklicznie w roli eksperta w audycjach Karoliny Głowackiej.
Regularnie wspiera merytorycznie wydawców książek kucharskich, poradników dotyczących odżywiania oraz czasopism jak „Kukbuk”, „Poradnik Restauratora” oraz publikacje wydawane przez MAKRO. Na zlecenie wydawnictwa „BURDA” odpowiada za prezentację dań do książki Anny Lewandowskiej „Zdrowe gotowanie by Ann”. Ponadto współpracował z największymi markami na polskim rynku, m.in. Morliny, Krakus oraz Makro, dla których prowadził konsultacje produktowe, tworzył autorskie przepisy oraz kreował innowacyjne dania.
Michał Grzywacz:
Z szeroko pojętą gastronomią związany jest od ponad 25 lat. Wśród miejsc które uczyły go kulinarnej rzeczywistości warte wspomnienia są zarówno sieci hotelowe, Accor, Sheraton, Hilton, sieciowe restauracje Hard Rock Cafe czy Loch Fyne ale też Sodexo ze swoimi restauracjami pracowniczymi. Przez lata, udało mu się z powodzeniem i sukcesami uczestniczyć w realizacji różnych kulinarno – hotelarskich projektów. Zajmował się, zarówno doradztwem praktycznym jak i organizacją łańcucha dostaw, ale też opracowywaniem menu, szkoleniem personelu i inauguracją obiektów. Doświadczenie zawodowe zdobyte przez lata pozwoliło mu na objęcie, w 2016 roku, stanowiska Szefa Kuchni w Studio Kuchennym Makro – Warszawa, aleje Jerozolimskie. To tu kontynuuje kulinarną edukację jako konsekwentny, skuteczny, zdeterminowany i zorientowany na sukces własny i organizacji lider.
Pieniądze od zwycięscy licytacji wesprą akcję https://pomagam.pl/posilkikryzysowe dla znajdujących się w potwornych kłopotach, w większości mających problemy zdrowotne Warszawiaków.
W ramach #PosiłkiKryzysowe dowozimy posiłki do ponad 160 mieszkańców Warszawy, którzy w wyniku obecnego kryzysu, mają tragiczną sytuację finansową i nie mają znikąd pomocy. Seniorzy, matki samotnie wychowujące dzieci, rodziny wielodzietne. Ludzie którzy poważnie walczą o przetrwanie. Równocześnie pomagamy przetrwać DIFFERENT - restauracji w ciemności, jedynej w Polsce obsługiwanej przez niewidomych kelnerów.
Dziękujemy bardzo!
Fundacja pomocy rodzinie "Człowiek w potrzebie"
Al. Jerozolimskie 123A, 02-017 Warszawa
KRS 0000239060, NIP 521-336-14-63, REGON 140217610
Tel.: 533 123 123
biuro@czlowiekwpotrzebie.org
www.czlowiekwpotrzebie.org
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.