Aktualna cena
1 025,00 zł
Licytacja zakończona
Restauracja Ed Red ma zaszczyt zaprosić do licytacji:
Kolacja degustacyjna dla dwóch osób osobiście przygotowana przez Adama Chrząstowskiego, wraz z wyselekcjonowanymi winami przez Master Sommeliera Adama Pawłowskiego.
Menu degustacyjne: Zakąska zimna Tatar z marynowanego i wędzonego na zimno pstrąga z piklami buraczkami i ziołami
Zakąska gorąca Krem z raków z kiełbaską cielęco rakową i kawiorem z pstrąga Danie główne rybne Filet z siei ze ślimakami, winogronami, orzechami i suszonymi pomidorami
Danie główne mięsne Polędwica wołowa z foie gras, smardzami i sosem z single malt whisky
Deser Sorbet z rokitnika z bezą, czarną porzeczką, lukrecją i słonym toffi
Przedmiot aukcji:
Ed Red jest pierwszym steakhousem sezonującym mięso na sucho i współpracującym wyłącznie z lokalnymi producentami mięsa. Promujemy polskie smaki wydobywane z polskich produktów.
Odwiedź nas na: www.edred.pl facebook.com/edred.warszawa facebook.com/edred.krakow |
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
0,0 % pozytywnych komentarzy
Zobacz wszystkie komentarze