Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 109,50 zł
- ZNICZ Z GRAWEREM NAPISEM DLA KOCHANEGO CHRZESTNEGO
- 119,49 zł z dostawą
- 38,00 zł
- Zofja Kossak Z miłości
- 46,99 zł z dostawą
- 8,25 zł
- Z Hiszpanią w sercu Poeci hiszpańskiej walki
- 18,24 zł z dostawą
Kolacja Marzeń V z Beatą Tadlą (2132527313)
Organizacji charytatywnej Fundacja Mam Marzenie
Sprzedający mammarzenie
poleca 100,00%
|
6
Opis
LICYTUJ KOLACJĘ Z
Beatą Tadlą
GDZIE:
Restauracja Hotelu HP Park Plaza - Wrocław, ul. Drobnera 11-13.
KIEDY:
Kolacja odbędzie się w okresie styczeń-marzec 2019, w uzgodnionym terminie.
KOSZT KOLACJI:
Kolacja odbędzie się w ramach gościnności restauracji. Państwo nie ponoszą żadnej opłaty z tego tytułu.
O RESTAURACJI:
Szef Kuchni Hotelu HP Park Plaza, Zbigniew Koźlik czerpie inspiracje z przedwojennej kuchni lwowskiej, jednej z najlepszych ówczesnych kuchni europejskich. Znajdziemy w niej elementy dań francuskich, niemieckich a nawet bałkańskich. Przepisy w naszej kuchni oparte są na regionalnych produktach dolnośląskich wytwarzanych przez małe gospodarstwa rolne. Wielką wagę przykładamy do zdrowego żywienia naszych Gości. Odpowiednio zestawiane składniki zapewniają nie tylko znakomity smak, pełną wartość odżywczą lecz również zbilansowaną dietę. Szef kuchni jest ambasadorem nowoczesnej kuchni wrocławskiej, która coraz mocniej zaznacza się na kulinarnej mapie Polski. Prezentujemy ją zarówno na scenach krajowych jak i zagranicznych. Obecność swoją odnotowaliśmy m.in. na Expo w Mediolanie, w Ambasadzie Polskiej w Pradze, oraz na targach turystycznych w Wiedniu. Codziennie wskazujemy naszym Gościom potrawy i produkty dolnośląskiej, oznaczając je w karcie menu logiem „Kulinarnego Dziedzictwa Dolnego Śląska”.
MENU:
Do wykorzystania w ramach kolacji jest kwota 250 złotych na wszystkie dania, napoje i alkohole z karty.
Beata Tadla
Dziennikarka radiowa i telewizyjna oraz prezenterka telewizyjna. Od 1991 roku związana z mediami, najpierw radiem, a potem telewizją. W TVN gospodyni m.in. głównego wydania „Faktów”, a w TVP „Wiadomości”, programów publicystycznych oraz porannego pasma „Kawa czy Herbata?”. Obecnie w Nowa TV prowadząca program „24 Godziny”. Autorka czterech książek: „Pokolenie '89. Dzieci PRL w wolnej Polsce”, „Kto pyta nie błądzi. Rozmowy wielkich i niewielkich”, „Niedziela bez Teleranka” oraz „Czego oczy nie widzą”. Zdobywczyni tytułu „Mistrz Mowy Polskiej” i tytułu „Najlepiej Ubrana Kobieta Mediów”. Wykładowca. Pracuje m.in. ze studentami Uniwersytetu Wrocławskiego i SWPS. Trener dobrego mówienia, specjalistka w zakresie kształcenia głosu i mowy. Zwyciężczyni 8. edycji programu „Dancing with the Stars. Taniec z gwiazdami” telewizji Polsat. Ma na koncie występy w teledyskach polskich artystów, epizody w serialach i sztukach teatralnych.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.