Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 35,00 zł
- Odporne chodaki szefa kuchni do kuchni Non Work
- 75 zł z dostawą
- 19,99 zł
- CZAPKA KUCHARSKA RESTAURACYJNA ROBOCZA KUCHARZA DLA SZEFA KUCHNI DWUPAK XL
- 28,98 zł z dostawą
- 4050,00 zł
- Szkolenie gastronomiczne Kuchnia Polska
Kolacja z Szefem Kuchni w Twoim domu! (2134753268)
Organizacji charytatywnej Kosmos dla Dziewczynek
Opis
Kolacja z Szefem Kuchni w Twoim domu
Zapraszamy na wyjątkową kolację z Szefem Kuchni Tomaszem Olewskim w Twoim domu!
Kolacja dla 4 osób składająca się z 3 dań
Szef uzgodni z Tobą termin i menu uwzględniając Twoje preferencje
Przyjedzie do Twojego domu z potrzebnym sprzętem i zakupami.
Ugotuje i zaserwuje wyjątkowe dania
Lokalizacja: Poznań + 20 km
Termin, godzina i menu: do uzgodnienia
TOMASZ OLEWSKI
Kreatywny Szef Kuchni Concordia Taste i wnikliwy obserwator. Gotuje z nutą zdrowej adrenaliny: prosto, smacznie, ale nie rutynowo. Zadowolenie Gości stawia na pierwszym miejscu, uważnie wsłuchuje się w ich potrzeby, ale też lubi zaskakiwać. Nieustannie szuka świeżych połączeń i nowych odsłon smaków, odkrywa techniki kulinarne, bada tekstury składników. W kuchni przeplata różne motywy: regionalne, lokalne, sezonowe, wegańskie, molekularne…– świadomie łączy tradycyjne z nowoczesnym. Pasjonat klasycznej kuchni francuskiej, którego jednocześnie inspirują nieutarte kulinarne szlaki.
Gotowanie ma we krwi. Jako dziecko przyglądał się branży kulinarnej od kuchni, odwiedzając w pracy ojca, który kierował jedną z poznańskich restauracji. Swoją kulinarną wiedzę i doświadczenie poszerzał w szkołach gastronomicznych, a następnie szlifował w uznanych restauracjach m.in. Blow up Hall, Cucina i Pałacu Mierzęcin. Dzisiejsze, już prawie dwudziestoletnie doświadczenie w gastronomii, wykorzystuje jako Chef Concordia Taste. Nadal nieustannie rozwija się, podejmuje ambitnych wyzwań i przygląda zmianom w branży. Uwielbia swoją pracę, ale jednocześnie wie, że w byciu Chefem ważne jest nie tylko gotowanie. Przykłada wielką wagę do zarządzania swoim zespołem: pilnuje jakości wykonywanych obowiązków, ale i dba o przyjazną oraz twórczą atmosferę w pracy.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.