27. Finał gra „Dla dzieci małych i bez focha - na zakup sprzętu dla specjalistycznych szpitali dziecięcych.”
Jak co roku zachęcamy wszystkich
do udziału w naszych wyjątkowych licytacjach!
Na naszą aukcję w imieniu Magazynu Kulturalno- Kulinarnego KUKBUK trafia
„Sezonówki” to oryginalny przewodnik po porach roku i smakach natury, których urodzaj przypada na konkretny czas.
Sięgamy po niektóre sezonowe dobra przyrody i podpowiadamy, co można z nich przyrządzić oraz z jakim winem je połączyć; nie zapominamy o walorach zdrowotnych, przywołujemy też ciekawostki związane z kontekstem kulturowo-społecznym.
„Sezonówki” to także felietony i rozmowy z fascynującymi ludźmi, którzy tworzą, uprawiają ziemię i żyją w zgodzie z naturą.
Proste historie, smakowite przepisy, praktyczne wskazówki przeplatają się z barwnymi ilustracjami i inspirującymi cytatami. Całość zamknięta w podręcznej książkowej formie w twardej oprawie ze złoconym napisem.
Stan: NOWA
Rozmiar: 15cm x 21,5cm x 2cm
Liczba stron: 143
TOMASZ JAKUBIAK- kucharz i dziennikarz kulinarny. Szef kuchni w autorskiej restauracji „Gar Jakubiaka” oraz gospodarz bijących rekordy popularności programów takich jak "Jakubiak w sezonie" i "Jakubiak lokalnie". Gotowaniem zafascynowany od najmłodszych lat. To jego żywioł, miłość i pasja. O jedzeniu potrafi opowiadać godzinami, okraszając historie właściwym sobie poczuciem humoru. Jest jednym z niewielu kucharzy w Polsce którzy promują polską kuchnię i polskich producentów. Z oddaniem angażuje się także w projekty edukacyjne adresowane do dzieci i młodzieży, prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne.
Fundacja serdecznie dziękuje za ofiarowane przedmioty.
Tradycyjnie, do każdej wystawianej przez nas aukcji, dołączony będzie certyfikat.
Zapraszamy do licytacji!
Przedmioty nieodebrane do końca czerwca 2019 r zostaną zlicytowane podczas kolejnego Finału!
nr 303
99,8 % pozytywnych komentarzy
Zobacz wszystkie komentarze